Primăria Timișoara realizează skatepark-ul din Parcul Central, în sfârșit. Când vor fi...

Primăria Timișoara realizează skatepark-ul din Parcul Central, în sfârșit. Când vor fi finalizate lucrările

1
DISTRIBUIȚI

skatepark

Vești bune pentru tinerii din Timișoara, iubitori ai sporturilor extreme. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că în doar câteva luni va fi realizat skatepark-ul promis încă de câțiva ani în Parcul Central. Potrivit primarului Timișoarei, recent a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor.

„În urmă cu câțiva ani am promis că vom realiza un skatepark în Parcul Central, am făcut licitațiile de rigoare, dar la execuție ne-am poticnit, am ajuns în instanță cu firma care a câștigat licitația. Noi am câștigat, dar skatepark-ul a rămas tot neconstruit.


Am luat-o de la capăt și acum am finalizat licitația fără probleme. Câștigător al licitației este parteneriatul Lovrintim și Rogera Prest Com, au venit în asociere cele două firme. Valoarea este de 1.758.186 lei, fără TVA. Prețul plafon a fost de 2,3 milioane de lei”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, lucrările de realizare a skatepark-ului trebuie finalizate în trei luni.

„Nu mai este mult, și mă adresez mai ales copiilor, tinerilor, știm că skatepark-ul este folosit în primul rând de copii și unii tineri, nu mai este mult și veți putea beneficia și de acest skatepark. Noi am făcut altul, inițial a fost montat în Parcul Pădurice, apoi relocat în spatele Sălii Olimpia, unde nu este nimeni deranjat și el a fost folosit și este folosit în continuare. Dar va apărea un altul de nivel mai ridicat în Parcul Central”, a adăugat Nicolae Robu.

Vă reamintim că firmele Lovrintim și Rogera au o lungă tradiție în contractarea de lucrări pe bani publici în Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.