Primarul Nicolae Robu pleacă în vizită de lucru în Japonia. Cine îl...

Primarul Nicolae Robu pleacă în vizită de lucru în Japonia. Cine îl va însoți

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, pleacă în Japonia, după ce luna trecută s-a întors din concediul petrecut în SUA și Jamaica alături de soția și consilierul său personal Ioan Nasleu, căruia continuă să-i acorde încredere în ciuda legăturilor strânse ale acestuia cu lumea interlopă.


Robu va pleca, în cea de a doua parte a lunii, la Tokio, împreună cu vicperimarul Dan Diaconu, au declarat surse oficiale din cadrul Primăriei Timișoara sub protecția anonimatului pentru PRESSALERT.ro.

Cei doi se vor întâlni cu reprezentanții Eu Japan Fest Japan Committee, o organizație care are ca principal scop stabilirea de legături culturale între statul asiatic și țările din Uniunea Europeană. În fiecare an, organizația, cu sprijinul celor mai importante firme japoneze și ambasadori ai țării membre UE în Japonia, se implică în susținerea de proiecte în orașele desemnate ca și capitale culturale europene. Cum Timișoara a fost desemnată în 2021 capitală europeană a culturii a intrat în atenția japonezilor. Deplasarea lui Robu și Diaconu va fi de cinci zile.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.