Primarul Robu admite un eșec: „Și când joci fotbal, faci tot ce...

Primarul Robu admite un eșec: „Și când joci fotbal, faci tot ce poți să dai gol, dar mai și ratezi”

5
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunțat care este ultima sa nerealizarea ca primar al Timișoarei. Edilul susține că este vorba de modul în care străzile orașului au fost curățate în perioada în care Horticultura s-a ocupat de acest serviciu, după ce nu s-a prezentat nimeni la prima licitație organizată pentru desemnarea unui operator specializat.

„Trebuie să asumi când ești în vârful unei instituții, chiar dacă până la urmă nu e vina ta personală, trebuie să o asumi în numele instituției, nu a mers așa cum ar fi trebuit salubrizarea pe zona stradală. Pentru că Horticultura, în pofida hărniciei și seriozității de care a dat dovadă, și eu i-am felicitat pentru dăruirea cu care s-au străduit să facă această curățenie, nu avea suficiente resurse să asigure o curățenie impecabilă la nivelul întregului oraș. Partea asta o asum, e una din nerealizările din cei șase ani de mandat.


Nu a venit nimeni la licitație și nu am nicio vină că nu a venit nimeni la licitație, dar primăria e responsabilă până la urmă că au fost coșuri doldora de gunoaie, că au apărut gunoaie pe lângă ele pe trotuare, în piețe, că au rămas acele crengi de la ninsoarea foarte abundentă pe jos prea multă vreme. Da, astea sunt nerealizări, le asumăm și pe ele, că nu avem numai reușite”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a făcut și o comparație cu fotbalul, precizând că și atunci când joci într-un meci, faci tot posibilul să dai gol, dar mai și ratezi.

„Și când jucăm fotbal, scriu pe Facebook că am dat zece goluri cu litere mari, că așa le place haterilor să vadă, îi stimulează și apoi reacționează, dar mai și ratăm. Așa se întâmplă, facem pasaje, facem spitale, școli, o mulțime de lucruri, dar mai și ratăm pe ici pe colo, trebuie să fim obiectivi și să acceptăm criticile atunci când ceva nu ne iese, chiar dacă am pus tot sufletul și am făcut tot ce ne-a stat în putință la nivel individual să nu se întâmple așa. Și când joci fotbal, faci tot ce poți să dai gol, dar mai ratezi”, a precizat Nicolae Robu. Întrebat de ce nu pune și ratările din meciurile de fotbal pe Facebook, edilul a afirmat că „se preocupă alții să-mi găsească ratările, să mai vin și eu cu ele? Mă refer la ratările din administrație”.

Vă reamintim că a doua licitație organizată de Primăria Timișoara privind desemnarea unui operator specializat care să se ocupe de curățenia stradală a fost câștigată de SC Bartner Servicii Ecologice SRL, care acum face pregătirile necesare pentru a începe activitatea.

5 COMENTARII

  1. aSunt orice dar nu hater. Robu are parti bune si parti rele, ca orice om. Astept de la primarul Timisoarei sa eradice coruptia endemica de la nivelul Directiei de Urbanism si a Directiei de Resurse Umane di Primarie. Deja guverneaza de 6 ani aceasta coruptie si incep sa cred ca este si el implicat daca nu face acest lucru.
    Domnule Primar, de cate ori s-a intervenit pana la nivelul dumneavoastra pentru ca nu se acordau autorizatii de constructie in cazuri absolut normale, insa, in mod absolut ilegal s-au acordat autorizatii de constructie pentru mansardarea blocurilor???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.