Explicație pentru apariția noului „acvariu” din centrul Timișoarei

Explicație pentru apariția noului „acvariu” din centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Surpriză pentru timișorenii care au drum prin centrul orașului. De câteva zile, în Piața Victoriei, vizavi de Catedrala Mitropolitană, a apărut un nou „acvariu”. Este vorba, de fapt, de două containere așezate unul peste altul, amplasate în centrul Timișoarei de către organizatorii Festivalui Diskoteka, cu aprobarea municipalității.

Nicolae Robu a declarat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că mai mulți timișoreni s-au plâns, pe Facebook, cu privire la noua construcție care a apărut în Piața Victoriei.


Edilul susține că a aprobat amplasarea containerelor în acea locație, dar că, de fapt, altă variantă i-a fost prezentată.

„Cei care organizează festivalul Diskoteka și aduc nume mari ale muzicii disco în Timișoara au cerut să amplaseze acolo o construcție provizorie pentru a desfășura o activitate de promovare, chiar și un post de radio, cu vitrine, astfel încât timișorenii să vadă ce se întâmplă. Ei vor să transmită live emisiunile pe care le fac acolo. Au venit cu mai multe variante și una dintre ele era acceptabilă pentru că se văd înăuntru oamenii care desfășoară activități de promovare a festivalului, asta implicit înseamnă și o promovare a municipiului Timișoara. Nu am fost să văd despre ce e vorba, am primit mesaje pe Facebook că ar arăta rău. Eu am fost de acord cu una dintre variantele pe care mi-au arătat-o, a fost acceptabilă, am spus da, locația este acolo. Au vrut în alte părți, dar nu era negociabil așa ceva. Este un loc pe care l-am mai folosit în astfel de scopuri”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a precizat că în cazul în care nu va fi mulțumit de construcția amplasată vizavi de Catedrala Mitropolitană, le va cere organizatorilor festivalului Diskoteka să o schimbe și chiar va propune retragerea autorizației. Astăzi, Nicolae Robu urmează să meargă pentru a analiza noul „acvariu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.