Pro România: „Vom câștiga Primăria Timișoara și consiliul județean în 2020”. Sorin...

Pro România: „Vom câștiga Primăria Timișoara și consiliul județean în 2020”. Sorin Grindeanu, posibil candidat

2
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Pro România Timiș au planuri mari în ceea ce privește viitoarele alegeri locale. Deputatul Adrian Pau, care recent a demisionat din PSD pentru a se muta în partidul lui Victor Ponta, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Pro România ar urma să câștige atât Primăria Timișoara, cât și Consiliul Județean Timiș.

„Am convingerea că vom câștiga Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș în urma negocierilor din 2020. Demersurile noastre în aceste direcții vor fi îndreptate. În consiliul județean vor fi negocieri pentru formarea majorității și pentru numirea președintelui consiliului județean.


Iar pentru Primăria Timișoara vom identifica candidatul ideal. Avem destul timp, cred că nu vom repeta greșelile pe care le-am făcut în vechiul partid, să anunțăm pe ultima sută de metri un candidat pentru care să muncim și să-i facem notorietate”, a precizat Adrian Pau.

Întrebat dacă Sorin Grindeanu va candida din partea Pro România la alegerile locale pentru Primăria Timișoara, deputatul de Timiș a precizat că „toată lumea mă întreabă de Sorin Grindeanu, nu Sorin Grindeanu este singura soluție. În momentul actual, Călin Dobra s-a lepădat de Sorin Grindeanu și PSD merge bine. Poate fi o soluție, dar nu el este singura. Nu, Sorin Grindeanu nu este la Pro România”.

De asemenea, Adrian Pau a afirmat că se gândește să candideze la următoarele alegeri pentru un post de consilier județean. „Mă gândesc să candidez la consiliul județean, cu certitudine. Mi-ar surâde o astfel de variantă, nu știu dacă voi avea o astfel de convingere și peste doi ani. Putem lua în calcul chiar susținerea unui candidat independent la alegerile pentru Primăria Timișoara”, a adăugat deputatul.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.