Probleme la mai multe unităţi medicale din Timişoara. Ce a descoperit DSP...

Probleme la mai multe unităţi medicale din Timişoara. Ce a descoperit DSP Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe spitale și alte unități sanitare din Timişoara au fost vizitate de curând de către inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Timiş. În urma controalelor au fost emise o serie de recomandări, printre care schimbarea fişelor de post ale angajaţilor sau dotarea cu anumite aparate de specialitate.

Au fost efectuate cercetări la un total de nouă unităţi din domeniul medical, fiind găsite o serie de probleme. Astfel, cei de la DSP au verificat activitatea a cinci unităţi de transfuzie sanguină, care funcţionează la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brinzeu” Timişoara – clădirea centrală şi la Clinica „Bega”, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Louis Ţurcanu” Timişoara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, şi la Asociaţia OncoHelp Timişoara.

Totodată, a fost finalizat un control pentru o acţiune tematică, în maternităţi şi secţii Obstetrică-Ginecologie, fiind vizitată secţia de specialitate a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţa Timişoara.


Controale au fost realizate şi la un cabinet de medicină de familie şi unul de medicină dentară. De asemenea, inspectorii de specialitate au răspuns unei sesizări a unui pacient care a fost nemulţumit de serviciile Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara). „Pentru neconformităţi s-au făcut recomandări şi s-au acordat termene pentru revizuirea fişelor de post, finalizarea racordării la generatorul electric, completarea dotării cu aparatură”, a transmis DSP Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.