Protest față de avorturi timp de 40 de zile la Maternitatea “Odobescu”...

Protest față de avorturi timp de 40 de zile la Maternitatea “Odobescu” din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Credincioși de diferite confesiuni din Timișoara și-au propus și în acest an să protesteze față de avorturi. Astfel, în perioada 6 martie – 14 aprilie, în fața Maternității “Odobescu” a Spitalului Municipal Timișoara se va desfășura campania “40 de zile pentru viață”, pentru cel de-al treilea an consecutiv.

Așa cum spune și numele campaniei, zeci de voluntari își propun să-și arate nemulțumirea cu privire la avorturi timp de 40 de zile.


În toată această perioadă, credincioșii se vor ruga în stradă și vor ține în mâini pancarte cu mesaje pro-viață.

“Desfășurată în prezent în 559 de orașe din 27 de țări, campania „40 de zile pentru viață” este o manifestare publică care abordează practica avortului într-un mod ferm, dar pașnic cu scopul de a conștientiza comunitatea privind tragedia întreruperilor de sarcină la cerere/avortul, precum și valoarea și sacralitatea darului vieții! În acest sens, vă provocăm să vă alăturați echipei de voluntari, iar împreună să fim cooperatori cu Autorul Vieții la această misiune specială prin: rugăciune și post, veghe pașnică în stradă, împărtășirea mesajului cu alți cunoscuți/prieteni care cred în valoarea vieții copilașilor nenăscuți”, au transmis organizatorii campaniei din Timișoara pe pagina de Facebook a evenimentului.

Campania “40 de zile pentru viață” se desfășoară simultan în sute de orașe din întreaga lume.

Conform Centrului de Calcul, Statistică Sanitară și Documentare al Ministerului Sănătății, se estimează că, din 1958 până în 2008, în România au fost avortați peste 22 de milioane de copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.