Război total în PSD Timiș – alegerile pentru șefia filialei ca și...

Război total în PSD Timiș – alegerile pentru șefia filialei ca și amânate

0
DISTRIBUIȚI

Scandalul din PSD Timiș ia proporții, situația fiind discutată, aseară, și în Comitetul Executiv de la București. Conform deciziei anterioare a conducerii centrale a partidului s-a decis ca în 1 martie să fie organizate alegeri pentru funcția de președinte al filialei Timiș și conducerea județeană. După ce Sorin Grindeanu a fost dat afară din PSD, filiala a avut doar conducere provizorie.


Deși Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș și președintele interimar al organizației, dădea impresia că nu are nicio problemă în a fi ales, un grup de 12 primari nemulțumiți a plecat la București pentru a discuta cu Liviu Dragnea. În timpul ședinței de ieri, Dragnea i-a cerut lui Dobra să se decidă dacă mai se organizează alegerile în 1 martie, având în vedere tensiunile din organizație prezentate de primarii rebeli.

”În primul rând mă interesează ca PSD Timiș, indiferent de deciziile luate să rămână unită și puternică. Ne așteaptă o perioadă foarte grea pentru că în curând sunt alegerile europarlamentare. Așa cum deciziile le-am luat luat împreună, în zilele următoare vom discuta și vom decide ce vom face, având în vedere nemulțumirile care sunt”, a declarat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro, Călin Dobra.

Printre cei care i se opun lui Dobra se află și deputatul Alfred Simonis, care acum este unul dintre viceliderii grupului PSD de la Camera Deputaților. În interiorul PSD Timiș se discută de faptul că Simonis ar putea să fie contracandidatul lui Dobra și să fie cel care preia conducerea filialei Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.