Ripensia, la al doilea eşec consecutiv în Turcia. Roş-galbenii au fost învinşi...

Ripensia, la al doilea eşec consecutiv în Turcia. Roş-galbenii au fost învinşi de o divizionară secundă din Rusia. Cine e următorul adversar

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia a cedat în cel de-al patrulea test din Antalya. După eşecul cu U Craiova 1948, elevii lui Alexandru Pelici au fost depăşiţi şi de ruşii de la Sibir Novosibirsk, locul 19 din a doua divizie a Rusiei, scor 1-4.


Singura reuşită a timişorenilor a fost semnată de Adrian Zaluschi.

Ruşii au deschis scorul înainte de împlinirea unui sfert de oră din joc şi şapte minute mai târziu au marcat din nou, prin acelaşi jucător, Roman Belyaev. La 0-2 a venit şi reuşita Ripensiei, autor Zaluschi (min. 33), aflat la al doilea gol în acest stagiu. Acesta a punctat cu o lovitură de cap după o „liberă” trimisă de C. Toma. Sibir a puncta din nou, cu trei minute înaintea pauză, prin Maksim Zhitnev.

În repriza secundă s-a mai marcat un singur gol, tot formaţia din liga secundă rusă a înscris prin Aleksey Korzhunov.

Ripensia: Moldovan (‘60, Dobre) – A Străuţ (‘75, A. Popa), Tînc, Hecsko (‘61, Apro), C. Toma – Burdeţ (‘46, Stoi), Anghelina (‘75, Ţieranu) – A. Popa (‘46, Monea), Zaluschi (‘75, Cluci), Dumiter – Bădăuţă (‘56, Chera). Antrenor: Alexandru Pelici.

Două victorii (1-0 cu Daejeon – Coreea de Sud 2; şi 1-0 cu Celik Zenica – Bosnia) şi două înfrângeri (1-3 cu U Craiova; şi 1-4 cu Sibir) e bilanţul de până acum al ripensiştilor pe tărâm turcesc. Ultimul test al Ripensiei în Turcia va fi joi, 7 februarie, adversar va fi Proleter Novi Sad, nou promovată aflată pe locul 7 în prima ligă sârbă. Timişorenii vor încheia stagiul din Turcia a doua zi. În ţară mai sunt programate două teste, cu UTA şi CSM la Reşiţa, pe 13 şi 16 februarie. Cu arădenii se va juca la Baza 2, ambele jocuri vor fi la ora 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.