Ripensia Timişoara, învingătoare şi în cel de-al doilea test din Turcia. Roş-galbenii...

Ripensia Timişoara, învingătoare şi în cel de-al doilea test din Turcia. Roş-galbenii joacă mâine cu o formaţie din ţară

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Program cu jocuri la foc automat pentru Ripensia în stagiul centralizat din Antalya. După ce au dispus joi de sud-coreenii de la Daejeon, roş-galbenii au trecut azi, tot cu 1-0, de Celik Zenica, grupare din prima ligă bosniacă. De această dată unic marcator a fost atacantul Andrei Dumiter.

Astăzi, împotriva locului 9 din Bosnia şi Herţegovina, tehnicianul Alexandru Pelici nu a mai folosit câte o echipă pe repriză, dar chiar şi aşa majoritatea componenţilor au intrat pe teren.


De această dată a venit rândul tânărului Dobre să stea, în timp ce titularul dintre buturi, Păduraru s-a remarcat cu o intervenţie în minutul 35.

Singurul gol al partidei a fost marcat în poarta celor de la Zenica de către Dumiter, în minutul 69, în urma unui şut trimit în cros de către Călin Toma. Mansour, aflat la primul joc pentru „Ripi” în Turcia, a fost de asemenea aproape de o reuşită cu capul.

Pentru Ripensia urmează un nou joc, la doar 24 de ore distanţă. Mâine, adversarul va fi însă din România, mai exact a 3-a clasată din C3, „U” Craiova 1948. Pe 5 februarie e programat ultimul test din zona Antalya, cu ruşii de la Sibir (L2).

Ripensia: Păduraru (‘60, Moldovan) – Străuţ (’60, A. Popa), Tînc (’46, Apro), Hecsko (’72, Ţieranu), C. Toma (‘75, Ardelean) – Dobie (‘68, Burdeţ), Anghelina (’46, Stoi) – Monea (’55, Chera), Zaluschi (’68, Istrătescu), Dumiter (’72, Cluci) – Mansour (’46, Bădăuţă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.