Ripensia Timişoara şi-a mărit lotul cu doi dintre tinerii testaţi în iarnă....

Ripensia Timişoara şi-a mărit lotul cu doi dintre tinerii testaţi în iarnă. Ambii au semnat înţelegeri valabile pe un an şi jumătate

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia a ajuns la patru veniri oficializate în 2019. Pe lângă Andrei Tînc şi portarul Horaţiu Moldovan, tehnicianul Alexandru Pelici a reţinut doi dintre tinerii care s-au aflat în probe la roş-galbeni inclusiv în perioada stagiului din Antalya. Vlad Chera şi Tiberiu Istrătescu au semnat contracte valabile timp de un sezon şi jumătate.

Situaţia celor doi e uşor diferită.


Alexandru Pelici a fost cel mai mulţumit de primul, Chera (18 ani) aparţine de Viitorul şi a fost împrumutat la trupa din Ciarda Roşie după ce a evoluat în ultima vreme penrtu Centrul Naţional de Pregătire din oraş. Acesta evoluează „aripă” stânga în principal, dar poate fi folosit şi în cealaltă bandă, precum şi în atac.

Tiberiu Istrătescu, tot 18 ani, a fost în toamnă în lotul concitadinei ASU Poli, şi, deşi a fost lăudat pentru viteza sa, fostul junior al Rapidului, nu a primit şanse la alb-violeţi. El a mai fost legitimat în Germania, la SpVgg Landshut, grupare din ligile inferioare. De asemenea acesta poate fi folosit pe posturile din ofensivă, dar e considerat deocamdată un jucător de perspectivă şi la „Ripi”.

„Sunt câţiva care din păcate, să fim sinceri, nu pot juca. Sunt de perspectivă, alegerea va fi a lor, dacă vor dori să rămână în continuare să se antreneze alături de noi şi să crească alături de echipă şi să joace când le va veni rândul”, spunea Pelici după testul de ieri. Astfel, un alt tânăr testat în această perioadă, Raul Simian, nu face parte din planurile ripensiştilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.