Primarul a anunțat că în Timișoara nu se potrivește curățenia din Tokio....

Primarul a anunțat că în Timișoara nu se potrivește curățenia din Tokio. De ce a umblat viceprimarul cu chiștoacele-n buzunar

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a declarat impresionat de curățenia din Tokio. Asta în condițiile în care pe străzi nu sunt nici măcar coșuri de gunoi.

” În Tokio chiar asta e realitate – nu există coșuri de gunoi.


Am umblat cu șervețulul în buzunar până am ajuns la hotel ca să pot  scăpa de el. Viceprimarul Diaconu,despre toată lumea știe că este fumător, fumător înrăit, avea buzunarul plin de chiștoace de țigări pentru că nu avea unde să le arunce efectiv. Este o curățenie desăvârșită. Inclusiv într-un loc ce aducea a talcioc, care vindeau diverse produse de ale lor, nici acolo nu era nicio hârtie pe jos și niciun coș. Oamenii ăștia se respectă pe ei, înn primul rând, de o manieră impecabilă. Ce am găsit acolo nu se potrivește Timișoarei – de exemplu curățenia. Nu au coșuri”, a povestit primarul.

Robu a susținut că ideea anunțată pe Facebook ”Timișoara curată” va fi o campanie complexă. ” Mi-a venit ideea când am anunțat-o. Eram într-un timp mort și eu când am timp mort mintea imi merge tot la treburi și scriu. Miercuri voi face un brainstorming cu echipa de colaboratori și la ideile pe care oricum mi le-am notat pe drum de la Tokio până la Helsinki. Avem ideea, conținutul nu este definitivat”.

2 COMENTARII

  1. stai ca scoate asa si putinele cosuri pe care le avem.
    Laeee, nu ai vazut tu cosurile ca sunt avioane pentru voi.
    La japonezi cum se toaleteaza pomii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.