Robu, protecție totală pentru Nasleu: ”Nimeni nu are stea în frunte să...

Robu, protecție totală pentru Nasleu: ”Nimeni nu are stea în frunte să se poată revendica purtător al adevărului absolut. (…) Totu-i relativ”

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu continuă să-l protejeze pe consilierul său personal Ioan Nasleu, cel cu care a fost în concediu în SUA, chiar dacă numele acestuia apare implicat în tot mai multe scandaluri.


Întrebat, ieri de către PRESSALERT.ro, dacă s-a întors din Japonia, țara unde oficialii demisionează dacă au comis cea mai mică greșeală, și cu regulile din codul onoarei pentru consilierii săi, primarul Timișoarei a susținut că ”pentru mine onoare este una dintre valoriile din prim plan și cred că am dovedit-o întotdeauna. În rest, trebuie să se ocupe fiecare de el și ,în ce mă privește, v-am spus-o și în alte rânduri, eu iau măsuri atunci când lucrurile sunt clare, nu pe bază de păreri. Păreri care poate sunt întemeiate, poate nu sunt întemeiate. Când ești într-o anumită poziție nu poți să te hazardezi și să iei decizii decât dacă ești mai slab de fire”.

Când i s-a spus că sunt fapte clare, nu zvonuri, Nicolae Robu a replicat filosofic. ”Pentru dumneavoastră faptele sunt clare, dar înțelegeți că, așa filosofic vorbind, nimeni nu are stea în frunte să se poată revendica purtător al adevărului absolut. Ni se pare fiecăruia că avem dreptate , dar Domnul așa ne-a creat, fără însemne și, prin urmare, totu-i relativ. Nu? Înțelepți celebrii au spus și tu ai dreptate, și tu ai dreptate. Până la urmă vive la guerre eternelle( trăiască războiul veșnic, n.a.)”, a răspuns, amuzat, primarul.

 

2 COMENTARII

  1. Suntem convinsi de faptul ca Primarul a gustat din fructul interzis probabil Consilierul ” miros de ceapa” a atribuit un numar rezonabil de contacte in vederea intaririi prostatei administrative. Presupunerea mea este ca sigur Consilierul efectuaza preludiul si finalizarea in tacere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.