Primarul Robu vrea 230 de milioane de lei de la CJ Timiș,...

Primarul Robu vrea 230 de milioane de lei de la CJ Timiș, bani necheltuiți în 2018: „Propun să se ia de la cei inapți și să se dea celor apți”

0
DISTRIBUIȚI

Un nou sondaj marca Robu a fost lansat, astăzi, pe Facebook. De data aceasta, primarul Timișoarei vine cu o nouă idee trăznită. Și anume, Nicolae Robu îi întreabă pe internauți dacă sunt de acord ca cei 230 de milioane de lei pe care Consiliul Județean Timiș nu i-a cheltuit în 2018 să fie folosiți de municipalitate.

„Consiliul Județean Timiș a încheiat anul 2018 cu 230 milioane lei necheltuiți, devoalându-și astfel crasa incompetență! În același timp, Primăria Timișoara a derulat proiecte extrem de importante care ar fi putut avansa mai repede dacă ar fi fost susținute cu mai mulți bani și, în plus, are alte o mulțime de proiecte care nu au putut fi pornite din lipsă de fonduri.


Propun să se ia banii necheltuiți de la cei inapți (CJT) și să se dea celor apți (PMT etc.). Ce ziceți?”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

Însă primarul Timișoarei uită să precizeze că și municipalitatea are un excedent bugetar pe anul 2018 de aproape zece milioane de lei. Potrivit unui proiect de hotărâre care va fi votat vineri în Consiliul Local Timișoara, 1,1 milioane de lei vor fi folosiți pentru realizarea unui acoperiș nou la Liceul de Arte Plastice, iar restul sumei va fi repartizată pentru „acoperirea temporară a golurilor de casă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.