S-a înființat o nouă linie pentru transportul elevilor la școlile din centrul...

S-a înființat o nouă linie pentru transportul elevilor la școlile din centrul Timișoarei. Cum circulă microbuzele

0
DISTRIBUIȚI

transport scolar

Primăria Timișoara pune la dispoziție încă un minibus cu scopul transportării elevilor spre școlile din centrul orașului. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că luni va fi inaugurat încă un traseu pentru transportul școlar special, destinat copiilor care locuiesc în cartierul Calea Martirilor.

„De luni vom avea încă un traseu cu transport școlar public. Copiii din cartierul Calea Martirilor vor avea un minibus la dispoziție, care îi va duce la Liceul Grigore Moisil și de acolo la Colegiul Bănățean.


Tot în întâmpinarea nevoilor copiilor din cartierilor Calea Martirilor, minibusul din Cartierul Soarelui va pleca de la capătul liniei 15, pe str. Mareșal Prezan până la B-dul Sudului și apoi pe traseul pe care a funcționat și până acum pentru copiii din zona Soarelui. Astfel, dăm posibilitatea copiilor din cartierul Calea Martirilor să ajungă la liceele din centru: C.D. Loga, Liceul Pedagogic, Brătianu și Ungureanu. Succesul pe care l-a avut transportul public școlar în faza sa inițială ne-a determinat să venim cu această extindere și pe viitor suntem deschiși la alte extinderi, pe măsură ce vom avea mai mulți șoferi”, a explicat Nicolae Robu.

Vă reamintim că STPT și Primăria Timișoara au inaugurat primele curse destinate transportului școlar în data de 14 ianuarie. Inițial, noul serviciu a fost destinat elevilor de la patru licee din Timişoara: Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, Colegiul Tehnic I.C. Brătianu, Colegiul C.D. Loga şi Colegiul Pedagogic Carmen Sylva.

Noua linie care va fi inaugurată luni, 11 februarie, este denumită S5 și va face legătura între Calea Martirilor – Liceul Grigore Moisil, Colegiul Economic și Colegiul Naţional Bănăţean.

Mai multe informații cu privire la orarul celor cinci linii sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.