Sanda Greblă, membru în consiliul de administrație al Retim pentru încă patru...

Sanda Greblă, membru în consiliul de administrație al Retim pentru încă patru ani

0
DISTRIBUIȚI

Sanda Greblă, fostă consilieră personală a primarului Nicolae Robu, care în prezent conduce un nou serviciu înființat în cadrul primăriei, va face parte din consiliul de administrație al Retim pe o perioadă de încă patru ani.

Astfel, în următorul plen al Consiliului Local Timișoara, aleșii vor vota un proiect de hotărâre care se referă la desemnarea Sandei Greblă în această funcție.


Consiliul Local Timișoara deține 50% din acțiunile Retim și este reprezentat în consiliul de administrație al societății cu trei membri dintr-un total de șapte, mandatul fiecărui membru fiind de patru ani.

Sanda Greblă a fost desemnată ca membru în consiliul de administrație al Retim, din partea CLT, în anul 2015, iar potrivit documentației care însoțește proiectul de hotărâre, în data de 3 martie îi expiră mandatul.

Astfel, Nicolae Robu le solicită aleșilor locali să voteze un proiect de hotărâre care prevede ca Sanda Greblă să facă parte din consiliul de administrație al Retim și pentru următorii patru ani, începând cu data de 04 martie.

În prezent, Sanda Greblă conduce Unitătea de implementare proiecte angajate ca și capitală europeană a culturii (UIPACEC ), un nou serviciu înființat în cadrul Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.