Scandal într-o parcare din Timișoara, doi bărbați au fost înjunghiați

Scandal într-o parcare din Timișoara, doi bărbați au fost înjunghiați

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați au ajuns la spital în urma unui incident petrecut sâmbătă seara în parcarea unui magazin de bricolaj de pe strada Divizia 9 Cavalerie din Timișoara.

La încăierare au participat cinci persoane, iar scandalul ar fi izbucnit, conform tion.ro, după ce un copil a fost admonestat de către doi tineri pentru că ar fi urinat în parcarea magazinului.


Acesta, parte dintr-o familie de țigani, s-ar fi plâns celor cu care era, și astfel a izbucnit încăierarea care s-a soldat cu înjunghierea a două persoane.

Agresorii au părăsit locul faptei până la sosirea echipajelor de urgență. Răniții au fost duși la spital, iar polițiștii au organizat filtre pe străzile din jur pentru a-i descoperii pe scandalagii dispăruți. Principalul suspect, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost depistat chiar în timp ce, conform propriilor spuse, se întrepta spre sediul IPJ Timiș. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor, a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.