SCM Politehnica surprinde şi în mod negativ. Punctele mari obţinute cu Dinamo,...

SCM Politehnica surprinde şi în mod negativ. Punctele mari obţinute cu Dinamo, cedate la Buzău

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Handbaliştii alb-violeţi uimesc în 2019. După o victorie frumoasă în faţa campioanei Dinamo, elevii lui Pero Milosevic au cedat pe terenul modestei HC Buzău, scor 23-25. După acest rezultat SCM Politehnica riscă să ajungă ultima din Top 8.

SCM Poli nu a reuşit să facă un joc bun la Buzău, pe terenul penultimei clasate, care avea doar şase puncte inaintea acestui weekend. Timişorenii au condus la pauză cu 12-11, dar în repriza secundă ofensiva a avut de suferit şi gazdele au condus şi la cinci goluri diferenţă când mai erau mai puţin de cinci minute din meci.

Eşecul surprinzător de la Buzău ii poate costa pe bănăţeni şi in clasament. Aflată la cota 28 de puncte, pe locul 7, Poli poate fi depăşită teoretic chiar de Dinamo, locul 8, care are un punct mai puţin, dar şi un meci î”n mână”.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic 4 goluri, V.


Milosevic 1, Dragas 2, Pribanic 3, Sadoveac 8, Marjanovic 2, Cimpan 2 şi Fenici 1.

Explicaţiile lui Pero Milosevic

„Ştiam că e foarte greu să repetăm prestaţia extraordinară din meciul cu Dinamo, iar din păcate acest lucru s-a întmplat. Dacă în meciul anterior am avut o pasă greşită, de data aceasta am avut 10 sau 12 astfel de greşeli pe ofensivă. Un joc similar celui precedent ne-ar fi creat ocazii să ne impunem şi în această partidă la minimum 4-5 goluri diferenţă. Deplasarea şi oboseala ne-au afectat în acest meci; aşa se întâmplă când trebuie să jucăm două meciuri la interval de trei zile. Nu putem juca perfect în fiecare partidă… În apărare nu am greşit atât de mult, m-am îngrijorat că am oferit multe mingi adversarilor în atacurile pe semicercul lor.
Felicit adversarii pentru victorie! Pentru noi, e o muncă grea de revenire morală pentru următorul meci, joi, contra celor de la Călăraşi. Sunt convins că ei îşi vor reveni, pentru că sunt nişte luptători. E adevărat am pierdut nişte puncte importante la Făgăraş şi Buzău, chiar dacă am câştigat toate punctele cu Dinamo. Ne mobilizăm bine în confruntările cu echipe mari, dar trebuie să jucăm fiecare meci la acest nivel, lucru care nu-i uşor. De fapt, nicio echipă nu poate avea prestaţii maxime”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli. 

Jocul SCM Poli – Dunărea Călăraşi se dispută joi, de la ora 17.30, in runda a 17-a a Ligii Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.