SCM Politehnica are un nou portar. Alb-violeţii s-au despărţit de sârbul Miroslav...

SCM Politehnica are un nou portar. Alb-violeţii s-au despărţit de sârbul Miroslav Kocic

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica – Facebook

Formaţia alb-violetă de handbal are un nou portar. SCM Politehnica s-a despărţit de Miroslav Kocic, care a petrecut mai mult timp alături de familie în ultimul timp, şi l-a înregimentat pe tânărul Robert Constantin Rusu, un goalkeeper crescut inclusiv la Centrul Național de Excelență de la Sighișoara.

„Are deja multiple convocări la loturile naționale de juniori; cea mai importantă competiție la care a participat a fost turneul final al Campionatului European pentru juniori sub 18 ani, din vara trecută, desfășurat în Croația.


Acolo juniorii tricolori au fost egalii Franței, au pierdut la un gol cu Norvegia și la două goluri în fața Danemarcei”, se arată în comunicatul clubului.

Rusu vine de la CSS Galaţi şi a mai fost legitimat la LPS Iaşi, unde a început handbalul. „Robert Rusu îl înlocuiește în lotul formației bănățene pe Miroslav Kocic; SCM Politehnica îi mulțumește portarului sârb pentru colaborare și îi dorește succes în activitatea sportivă!”, se mai arată în anunţ. Kocic a fost indisponibil mult timp în iarnă, el a avut probleme cu viza de şedere şi se pregătea totodată să devină tată.

Miercuri, 13 februarie, SCM Poli joacă pe terenul Minaurului Baia Mare. în fieful rivalei din Baia Mare, grupare care o urmează în clasament, dar maramureşenii aflaţi pe locul 9 au 21 de puncte cu zece mai puţin decât bănăţenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.