SCM Timişoara a îndeplinit o simplă formalitate în Cupa României. Calificare în...

SCM Timişoara a îndeplinit o simplă formalitate în Cupa României. Calificare în sferturi după returul cu Sighetu Marmaţiei GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_351216" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Foto: Virgil Simonescu

„Leii din Banat” au obţinut fără probleme biletele pentru sferturile de finală ale Cupei României. SCM Timişoara s-a impus şi în jocul retur cu CSM Sighetu Marmaţiei, scor 95-69, după ce bănăţenii câştigaseră şi în prima manşă la o diferenţă confortabilă (84-57). În acest meci antrenorul Cristian Bota a mizat şi pe mai mulţi tineri din lotul lărgit al alb-violeţilor.

Primul sfert a fost câştigat la pas de amfitrioni cu 29-18. La pauză scorul a fost 47-45 după o revenire parţială a vizitatorilor. În a treia pătrime „leii” au apăsat pedala de acceleraţie şi au intrat în sfertul final cu un avantaj de 15 puncte (71-56). Pentru conformitate, 24-13 a fost rezultatul ultimei „secvenţe”.

Bănăţenii au obţinut astfel accesul în primele opt echipe ale Cupei şi aşteaptă adversarul din sferturi. SCM vrea să organizeze turneul Final Four dacă obţine calificarea mai departe.

Jocul cu formaţia din grupa valorică C a fost şi prilej de mică sărbătoare alb-violetă. La pauză Vladan Vukosavljevic, Dragoș Diculescu (ambii menajaţi azi), Sherwood Brown şi Brandon Randolph au fost gazdele copiilor care au dorit să înveţe de la „lei” aruncarea perfectă.

Coşgheterul partidei a fost Brandon Randolph, care a marcat 26 de puncte. Ceilalţi realizatori ai lui SCM au fost: S. Brown (15 puncte), Diculescu (12), Baciu (10), Popa Calotă (7), Stojadinovic (5), Komatina (4), Pesakovic (4), Ursan (4), Coconea (3), Moriţchi (3) şi Penciu (2). Cel mai bun marcator al celor de la CSM Sighetu Marmaţiei a fost Joshua Turner, autor al unui double double, cu 24 de puncte şi 10 recuperări.

Următorul meci al „leilor” va fi în cadrul Grupei Roşii din campionat, unde va da piept cu BCMU FC Argeş Piteşti, luni, 11 februarie, de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.