Șeful Poliției Locale Timișoara a rămas fără permis de conducere. Cu ce...

Șeful Poliției Locale Timișoara a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză circula prin localitate

0
DISTRIBUIȚI
Dorel Cojan (stânga)

Șeful Direcției Poliția Locală Timișoara, Dorel Cojan, a rămas fără permis de conducere după ce a fost surprins conducând cu viteză excesivă în localitatea timișeană Cărpiniș.


Conform voceatimisului.ro, acesa se afla la volanul mașinii de serviciu.

Cojan a fost surprins de radar duminică, în jurul orei 17.00, pe DN 59A, circulând cu o viteză de 102 km/h, cu 52 de kilometri la oră peste limita admisă în localitate. Permisul i-a fost reținut și a primit o amendă de 1.305 lei, însă Dorel Cojan a refuzat să semneze procesul verbal întocmit de agenții de poliție rutieră, conform sursei citate.

În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 400 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Au fost reţinute 43 de permise de conducere, printre care și cel al șefului Poliției Locale Timișoara.

Vă reamintim că Dorel Cojan este directorul executiv interimar al PLT de aproape șase ani, primarul Nicolae Robu refuzând să organizeze concurs pentru ocuparea funcției de teamă că rivalii politici vor încerca să-și impună un om în fruntea Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.