Sfârșit teribil pentru un bărbat din vestul țării, în urma unui accident

Sfârșit teribil pentru un bărbat din vestul țării, în urma unui accident

0
DISTRIBUIȚI

Tragedie pe şoseaua Haţeg – Caransebeş, în zona localităţii Peşteana. Sâmbătă seara, un localnic în vârstă de 57 de ani a murit după ce a fost lovit de maşina condusă de un tânăr, a informat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, citat de adevarul.ro.

„Victima, care ar fi fost târâtă mai mulţi metri pe carosbil, a decedat. Avea multiple leziuni la nivelul capului, toracelui, membrelor inferioare, leziuni incompatibile cu viaţa.


Echipajul ambulanţei sosită din Haţeg la locul accidentului a putut doar să constate decesul”, a informat medicul Călin Dumitrescu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

„Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au constatat că un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Sarmizegetusa, în timp ce conducea autoturismul personal pe DN 68 pe sensul de mers Hațeg – Caransebeş, pe un drum în aliniament, a surprins si accidentat un bărbat in vârstă de 57 de ani din comuna Totești, care se deplasa pe partea carosabila în dreapta sensului de mers Haţeg – Caransebeş. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiind recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, conform sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.