Şoferii de taxi și microbuze, un nou protest la Timişoara. Când va...

Şoferii de taxi și microbuze, un nou protest la Timişoara. Când va avea loc

1
DISTRIBUIȚI

Şoferii de taxi din Timişoara vor protesta din nou în oraş împotriva serviciilor alternative de transport de persoane, considerate ilegale. Asociaţia Banat Taxi a anunţat că, în urma discuiiţiilor purtate cu Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), să se alăture protestelor naţionale din zilele 13 şi 14 februarie, programate în toate marile oraşe din ţară.


Reprezentanţii asociaţiei le cer membrilor să fie pregătiţi să iasă cu maşinile pe stradă în zilele amintite, indiferent dacă ei conduc  maşini, microbuze şi autobuze deţinute de societăţile comerciale, IF, PFA. Cei de la Banat Taxi spun că autorităţile au avut la dispoziţie şase luni să rezolve problemele din această branşă, dar nu au făcut nimic în acest sens.

Şoferii acuză serviciile gen Uber sau Taxify, spunând că prin prezenţa acestora pe piaţă „este încalcată legea repetat de către entităţi formate in grupuri bine organizate, care eludează legea sub diferite tertipuri (rent – a – car sau car sharing) producând astfel concurenţă neloiala şi ilegală taximetriştilor”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.