Șoferii a două TIR-uri au murit, după o ciocnire frontală pe DN...

Șoferii a două TIR-uri au murit, după o ciocnire frontală pe DN 6 UPDATE Momentul impactului, surprins de o cameră de bord FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1015627160">

Un accident grav de circulație s-a produs, în această dimineață, în județul Caraș-Severin. Șoferii a două TIR-uri și-au pierdut viața, după ce camioanele s-au ciocnit frontal.

Accidentul rutier a avut loc pe DN6, pe raza localității Ilova. Conform polițiștilor, în accident au fost implicate două TIR-uri, care s-au lovit frontal. În urma impactului, ambii șoferi au murit. De asemenea, unul dintre camioane a luat foc, iar flăcările s-au extins și la cel de-al doilea TIR.

La locul intervenției s-au deplasat cinci autospeciale, un echipaj al serviciului de ambulanță, precum și echipaje ale poliției. La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier este blocat pe DN6, în apropierea producerii accidentului rutier.

UPDATE Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, accidentul rutier s-a produs după ce un TIR cu numere de Bulgaria a pătruns pe contrasens, a acroșat alte două autovehicule de transport mărfuri înmatriculate în România, apoi s-a ciocnit frontal cu un TIR înmatriculat în Estoria. În urma impactului, șoferul bulgar și cel estonian au murit. Unul dintre TIR-uri transporta vopsea pe bază de apă și hârtie, iar celălalt materiale textile.

Foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.