Solista timișoreancă Beck Corlan pregătește un concert special: „Îmi doresc mult să...

Solista timișoreancă Beck Corlan pregătește un concert special: „Îmi doresc mult să gasesc un echilibru sănătos între viața de părinte și cariera muzicală“

0
DISTRIBUIȚI

Solista Beck Corlan, una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute, revine în atenția publicului cu un concert acustic, care va avea loc sâmbătă 16 februarie, de la ora 17.30 la Ovride Specialty Coffee.

„Seara de sâmbătă e destul de specială pentru mine, pentru că în ultimul timp am fost nevoită să renunț puțin la concerte pentru a-mi dedica timpul și energia copilului meu. Nu am făcut acest «sacrificiu» cu părere de rău. Eu de muzică nu mă voi mai despărți, pentru că face parte din mine. Din cauza faptului că cei de la Ovride îmi sunt prieteni de suflet și cafeneaua lor a reușit să dezvolte o comunitate foarte frumoasă, am acceptat propunerea lor să concertez pentru un public restrâns. Sunt tare copleșită de modul cum ascultătorii m-au respectat mereu și onorat prin prezența și bucuria lor. Mai uit uneori că muzica are puterea să unească atât de multe inimi. Sâmbătă repertoriul meu o să fie din «Poduri de Pace» alte compoziții vechi si noi, într-o interpretare cum poate publicul nu a mai avut ocazia să mă audă. Pentru că voi concerta eu cu chitara mea. Am pregătit și o surpriză tare romantică și suedeză. O să fie ca în familie!”, ne-a declarat Beck Corlan.

„Îmi doresc să cresc frumos alături de familia mea și muzică“

Solista timișoreancă a lansat acum patru ani albumul de debut „Poduri de Pace”, care cuprinde 12 compoziţii în limba română.


La sfârşitul anului 2013, Beck a iniţiat un inedit eveniment caritabil, numit „Iarnă pufoasă şi călduroasă pentru toată lumea”, care a strâns haine groase pentru oamenii străzii. După apariţia viralului cu „Istoria muzicii româneşti în nouă minute“, realizat alături de Marta şi Ana Huţu, melomanii le-au acordat un interes deosebit celor trei artiste timişorence. De altfel, Beck a fost invitată şi în cadrul emisiunii „Garantat sută la sută”, cu Cătălin Ștefănescu, iar la sfârşitul anului 2015, a lansat o piesă dedicată românilor, de Ziua Naţională. În ceea ce privește planurile de viitor, solista își dorește să revină cu un material discografic, care va ajunge în mâinile melomanilor „la timpul potrivit“. Și asta pentru că Beck Corlan se pregătește să devină mămică pentru a doua oară…

„Îmi doresc mult să găsesc un echilibru sănătos între viața de părinte și carieră muzicală, sper să reușesc! Am multe piese în engleză și o serie de compoziții dedicate pentru România la care visez să le aștern pe un album unde îmi pot lăsa inima și dragostea pentru țara mea, să răsune și să rodească în ascultători. Îmi ocup o mare parte din timp și predând muzică și organizând mici serate muzicale unde pot forma comunități unde tinerii iubitori de muzică își pot împărtăși unii cu alții progresele muzicale .În mai urmează să nasc, din nou …și într-un fel lucrul ăsta m-a făcut să pierd un concert mare în Suedia, dar cum am zis, cu adevărat nu pierd nimic. Îmi doresc să cresc frumos alături de familia mea și muzică și sunt sigură că se va întâmpla. Toate la timpul lor”, ne-a declarat Beck Corlan.

Foto: Facebook / Beck Corlan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.