Sosesc primele trotinete electrice cu care timișorenii se vor putea plimba gratis

Sosesc primele trotinete electrice cu care timișorenii se vor putea plimba gratis

0
DISTRIBUIȚI

trotineta

Reprezentanții Primăriei Timișoara au făcut primii pași astfel încât locuitorii să poată folosi și trotinete electrice pentru a se deplasa în oraș. Nicolae Robu a anunțat că, în perioada imediat următoare, primele zece trotinete cumpărate de municipalitate vor sosi în oraș. Acestea vor putea fi utilizate gratuit de către timișorenii interesați. De asemenea, reprezentanții Primăriei Timișoara nu renunță la ideea de a achiziționa și segway-uri.

„Vor veni în curând trotinetele și după ce vom adopta bugetul, vom putea să dăm drumul unor proiecte de achiziție și de segway-uri. Cred că vom fi primul oraș din România care în transportul public vom avea și trotinete și segway-uri. Zece trotinete vor veni în curând, ele vor fi gestionate pe același principiu ca și bicicletele din sistemul actual”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei s-a lăudat cu faptul că în anul 2019 locuitorii vor vedea o îmbunătățire „substanțială” a serviciilor de transport în comun.

„Vă dați seama, 30 de tramvaie superbe, 20 de minibuse mercedes superbe, șapte vaporașe, 440 de biciclete, apoi plata celor 50 de troleibuze și 30 de autobuze contractate de administrația precedentă, dar rămase la plată aproape integral pentru administrația condusă de mine, ce eforturi am făcut pentru transportul în comun.


Ei, îmbunătățirile sunt convins că le simt timișorenii, înbunătățirile din ultima jumătate de an, dar îi asigur și cu această ocazie că suntem încă la începutul procesului de îmbunătățire a serviciilor de transport în comun. Pe parcursul lui 2019 vor fi îmbunătățiri și mai substanțiale decât cele din ultimele șase luni ale anului 2018. Deci, în 2019 sunt convins că va fi o mare bucurie pentru mulți timișoreni care folosesc transportul în comun de obicei și pentru cei ce nu au încă acest obicei, dar vor recurge la transportul public, având în vedere noua lui calitate”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.