Ștefan Bănică revine cu un concert la Timișoara, dedicat sexului feminin VIDEO

Ștefan Bănică revine cu un concert la Timișoara, dedicat sexului feminin VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Ştefan Bănică revine la Timişoara, unde va susţine concertul „Te iubesc, femeie!”, programat să se desfășoare în data de 3 martie, la Sala Constantin Jude, de la ora 19.00. Concertul, dedicat în mod special doamnelor şi domnişoarelor, va fi un regal al emoţiilor. Ştefan Bănică va face o selecţie a celor mai frumoase melodii de dragoste compuse ş interpretate în întreaga sa carieră.

Recent artistul a lansat un nou single cu videoclip: „Până la cer”. În videoclip, rolul lui Ștefan Bănică din perioada adolescenței este jucat chiar de băiatul artistului, Radu-Ștefan Bănică. Single-ul este compus de Ștefan Bănică (muzică și versuri) și este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor – „Picat din Lună” – din cariera impresionantă a lui Ștefan Bănică. Pentru vânzările albumului „Picat din Lună”, Ștefan Bănică a primit Discul de Aur în cadrul concertelor de Crăciun de la Sala Palatului, în decembrie 2018.

„Povestea cântecului «Până la cer» e inspirată dintr-o întâmplare reală, pe care am trăit-o în adolescență, iar actorul care mă joacă pe mine în videoclip, la vârsta de atunci, nu este altul decât fiul meu, Radu-Ștefan, de care sunt mândru, pentru că s-a descurcat excelent.


E emoționant pentru noi și mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu-Ștefan apare în videoclip alături de o colegă de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Sper să va placă piesă și videoclipul”, a declarat Ștefan Bănică. Noul single, „Până la cer”, se va regăsi în playlist-ul concertelor „Te iubesc, femeie!”, pe care Ștefan Bănică le va susține, cu ocazia Zilei Femeii.

Biletele pentru concertul din Timișoara sunt disponibile online pe iabilet.ro sau eventbook.ro și offline, la Casieria Teatrului Național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.