Străini care munceau ilegal în Timiș, depistați de polițiștii de la Imigrări

Străini care munceau ilegal în Timiș, depistați de polițiștii de la Imigrări

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Seriviciul pentru Imigrări al județului Timiș, în cooperare cu polițiștii de frontieră timișeni și cu inspectori ai ITM Timiș, cu sprijinul jandarmilor, au efectuat marți o acțiune pentru prevenirea și combaterea muncii nedeclarate a străinilor.

În urma controlului efectuat la două societăți comerciale cu sediul pe raza județului Timiș au fost depistați 14 străini, cinci din Ucraina și nouă din Egipt, toți bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 52 de ani, care desfășurau activități lucrative fără forme legale.


Muncitorii au intrat legal în România, însă nu aveau drept de muncă.

Pe numele celor cinci ucraineni a fost emisă decizie de returnare sub escortă, aceștia fiind conduși la frontieră și primind interdicție de a intra în România pe o perioadă de șase luni de zile. Cei nouă egipteni, posesori de permise de ședere permanentă emise de un alt stat membru UE au fost înștiințați că trebuie să părăsească România în termen de trei zile. Totodată, firmele care foloseau muncitorii au fost sancționate conform legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.