Cum văd viitorii designeri corpurile de iluminat sau ambalajele viitorului

Cum văd viitorii designeri corpurile de iluminat sau ambalajele viitorului

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe obiecte 3D create de studenţii Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara ]n cadrul seminariilor au fost adunate în cadrul unei interesante expoziţii.

„Prototip”, evenimentul viitorilor designeri, a ajuns deja la ediţia a şasea. Studenții anului trei de la specializarea Mobilier și Amenajări Interioare și-au dat frâu liber imaginației și au transpus în practică ideile creative.


Iar rezultatul poate fi admirat la expoziția organizată în sala Expo de la parterul Facultății de Arhitectură și Urbanism, de pe strada Traian Lalescu nr. 2.

Expoziția „Prototip” reunește o serie de activități de seminar care au avut ca rezultat conceperea unor obiecte 3D: corpuri de iluminat / Luminotehnica – îndrumător: arh. Anda Maier, ambalaje pentru street food / Design Industrial – îndrumător: arh. Otilia Tudoran, machete spații interioare / Locuire – îndrumător: arh. Maja Bâldea. Expoziția este deschisă de luni, 18 februarie, până pe 1 martie, de luni până vineri între orele 17.00 – 20:00, iar sâmbăta între 12.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.