Surpriză pentru polițiștii de frontieră în ”buza” graniței cu Serbia. Ce s-a...

Surpriză pentru polițiștii de frontieră în ”buza” graniței cu Serbia. Ce s-a întâmplat după câteva ore

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni care executau misiunea de supraveghere a frontierei de stat au depistat, aseară, în jurul orei 19, la aproximativ 200 m de linia de frontiera,   patru persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România.


Deoarece nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că transfugii sunt cetățeni din Kosovo, trei adulți cu vârste cuprinse între 24 şi 48 de ani și un minor de 17 ani. Bărbații au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă în țări din vestul Europei. Aceştia au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru cetațeni din Kosovo fiind preluați de autoritățile  de frontieră sârbe în  baza  acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.