Sute de oameni protestează în centrul Timișoarei față de OUG pe legile...

Sute de oameni protestează în centrul Timișoarei față de OUG pe legile justiției: „Jos comuniștii”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-26748976">

Câteva sute de oameni s-au adunat, în această seară, în centrul Timișoarei pentru a protesta față de OUG pe legile justiției, adoptată în această săptămână. Mitingul a fost anunțat pe Facebook, iar în Piața Victoriei, în această seară, au venit aproximativ 500 de oameni.

Manifestanții au ținut în mâini steaguri tricolore și afișe cu mesaje precum „Ăla cu mustață ne fură pe față”, „Nu distrugeți țara ca să scape de pușcărie Liviu Dragnea”, „PSD, toxic pentru democrație” sau „PSD nu e România”. De asemenea, protestatarii din centrul Timișoarei strigă „Hoții”, „PSD, ciuma roșie”, „Unitate”, „Jos comuniștii”, „Abrogați și plecați” sau „Rezistăm, nu cedăm”.

Cei care au luat cuvântul în fața mulțimi au precizat că mâine, în jurul orei 11.00, mai mulți timișoreni vor încerca să-l oprească pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, să participe la prezentarea raportului de activitate al Curții de Apel Timișoara, la care este așteptat să participe, la Universitatea de Vest.

„Vom fi acolo pentru a-i transmite că astfel de personaje nu au ce căuta în orașul în care a început Revoluția”, a precizat Laurențiu Ștefănescu, din partea ONG-ului „Inițiativa Timișoarei”.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.