Tânăr din Timișoara, reținut de polițiști după ce a fugit de la...

Tânăr din Timișoara, reținut de polițiști după ce a fugit de la locul unui grav accident rutier

0
DISTRIBUIȚI

O minoră în vârstă de 15 ani a fost rănită grav în această dimineață în urma unui accident de circulație produs pe Calea Lugojului din Timișoara.

„Azi-dimineață, in jurul orei 7.05 a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui pieton. Mai exact, un tânăr de 22 de ani ce conducea un autoturism pe Calea Lugojului din Timișoara, dinspre Remetea Mare, s-a angajat în efectuarea unei depășiri a autoturismelor ce rulau pe sensul acestuia de mers, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și acroșat o tânără în vârstă de 15 ani ce se deplasa regulamentar, în afara părții carosabile.


În urma cercetărilor a reieșit faptul că după producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Ca urmare a impactului a rezultat vătămarea corporală a minorei de 15 ani, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului”, a transmis IPJ Timiș.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar victima a fost transportată la spital în stare gravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.