Taximetriştii din vestul țării, chemați să protesteze la Bucureşti

Taximetriştii din vestul țării, chemați să protesteze la Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI

Protestul local nu a avut efectul scontat, astfel că s-a decis organizarea unui protest naţional la Bucureşti, iar taximetriştii din vestul țării vor lua parte, la rândul lor, la acţiunea din capitală.

Asociaţia Banat Taxi a decis să recomande şoferilor de taximetre din Timişoara să meargă în număr cât mai mare la acţiunea de protest naţională. Aceasta va avea loc pe 28 februarie, iar plecarea se va face în seara de 27. Conform organizaţiei timişorene, autorităţile au avut la dispoziţie doi ani pentru a pune în aplicare legea în domeniul transportului de persoane, unde există „entități formate în grupuri bine organizate, care eludează legea, fac evaziune fiscală de zeci de milioane euro, pun în pericol siguranța națională și siguranța persoanelor transportate sub diferite tertipuri (rent-a-car sau car sharing) producând astfel concurență neloială și ilegala taximetriștilor”.


În consecinţă, se recomandă tuturor persoanelor afectate de acest fenomen să meargă în număr cât mai mare spre Bucureşti.

„În urma discuțiilor avute cu reprezentantul COTAR la Timișoara, precum și cu peste 50 de societăți de taxi din Municipiul Timișoara, Asociația Banat Taxi a luat hotărârea de a se alătura protestului organizat în data de 27-28 februarie în București. Suntem de acord să luptăm împreună pentru combaterea pirateriei. Așadar, începând de astăzi, Asociația Banat Taxi, îndrumă toți membri activi și simpatizanți, să se pregătească de un protest de amploare în capitala României. Protestul va avea loc în data de 28 februarie cu plecare miercuri ora 21.00 din parcarea «Heaven» cu mașinile, microbuzele și autobuzele ale societăților comerciale, IF, PFA. Pe drum ni se vor alătura colegii din Arad, Lugoj, Caransebeș, Reșița și vom pleca în coloană”, anunţă organizaţia Banat Taxi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.