Timișoara se pregătește de o noapte plină de drum’n’bass și alte sound-uri...

Timișoara se pregătește de o noapte plină de drum’n’bass și alte sound-uri electronice, la petrecerea Eatbrain Night VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
MC Coppa va fi prezent în cadrul petrecerii Eatbrain Night de la Timișoara

Amatorii de muzică electronică vor avea parte de o noapte plină de drum and bass în cadrul evenimentului numit Eatbrain Night, pus la cale de Purge Crew. Invitații speciali ai acestui eveniment sunt neozelandezii de la State Of Mind.  Duo-ul format din Stu Maxwell și Patrick Hawkins vine tocmai din Noua Zeelandă. Și-au început cariera în 2005 și au devenit cunoscuți în întreaga lume. Primul lor album a apărut în 2006 cu numele de Take Control, materialul reușind să atragă atenția melomanilor. În același an artiștii au fost numiți ‘Breakthrough Artists of the year’ la radioul B-Net și au fost nominalizați la NZ Music Award. În luna martie a anului 2009 au editat albumul ‘Faster than Light’, la casa lor de discuri SOM Music, iar doi ani mai târziu artiștii au editat un nou material discografic sub numele de ‘Nil By Ear’. În acest an, artiștii au realizat un remix pentru piesa Star 69 a lui Fatboy Slim care a apărut pe E.P.-ul FatBoySlim versus New Zealand.

Evenimentul din Timișoara îi va mai avea ca invitați și pe ruşii de la Teddy Killerz, care se pot lăuda cu una dintre cele mai incitante ascensiuni din istoria muzicii electronice recente.


Lansați de către Bad Taste Recordings în 2012, Teddy Killerz au fost promovați de către diverse case de discuri respectate precum OWSLA și Ram Records. Au succes cu fiecare gen pe care îl explorează – drum’n’bass, dubstep, trap şi breakbeat – abilitatea lor de a crea frenezie în toate tipurile de public fiind uimitoare. Remix-ul lor la piesa „I Am Legion – Make Those Moves” a fost #1 in topul Drum’n ‘Bass Beatport timp de peste 3 săptămâni. Într-o perioadă scurtă de doar doi ani, au lansat deja numeroase hit-uri prin casele de discuri Division, Program, Par Excellence și OWSLA (pentru a numi doar câteva). Au colaborat cu artiști grei cum ar fi Modestep, Dope DOD, Skrillex, I Am Legion și o serie de alți artiști în diverse genuri. Capacitatea, abilitatea și versatilitatea lor a dus la semnarea unui contract cu puternica casă de discuri RAM Records. Lucrând într-o varietate de stiluri de muzică bass, formația a primit sprijin din partea a numeroși artiști influenți de muzică bass, printre care Chase&Status, 12th Planet, Modestep, Noisia, Knife Party, Andy C și alții. Calyx și Teebee au prezentat patru melodii ale Teddy Killerz pe mixul Fabric Live. Teddy Killerz au mai fost prezenți în Timișoara în luna martie a anului trecut în cadrul unei petreceri de încălzire pentru festivalul ElectroRuga.

Alături de ei vor mai fi prezenți Jade, Mindscape, Fourward, Redpill, Backstab, Sequential și MC Coppa. Evenimentul va avea loc vineri, 15 februarie, de la ora 22.00, la Casa Tineretului, iar biletele de intrare costă 40 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.