Timișoreanul Ovidiu Șandor, desemnat antreprenorul anului în România

Timișoreanul Ovidiu Șandor, desemnat antreprenorul anului în România

0
DISTRIBUIȚI
Ovidiu Șandor

Timișoreanul Ovidiu Şandor, fondator Mulberry Development – care dezvoltă proiectul ISHO din Timişoara – a câştigat premiul de Antreprenorul Anului 2018 de la EY România şi urmează să reprezinte România în cadrul competiţiei internaţionale EY de la Monte Carlo, anunță Ziarul Financiar.

„Cred că mediul de afaceri trebuie să sărbătorească ce reuşim să facem în ciuda tuturor dificultăţilor, sunt seri speciale, pentru că rar în business cineva te bate pe umăr că ai făcut o treabă bună.


Când oameni din străinătate mă întreabă de România, oameni care aud de dificultăţi, îmi place să descriu lucrurile cum că am avea zona economică două sfere: cea de stat şi cea privată unde vorbim de firme private care fac afaceri cu alte firme private sau cu consumatorul final. Acea sferă care a împins în ultimii 20 de ani această ţară înainte”, a spus Ovidiu Şandor, fondator Mulberry Development.

EY România a organizat joi seară Gala EY Entrepreneur of The Year 2018 Romania, în cadrul căreia a premiat cele mai bune companii antreprenoriale din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.