Timișorenii de la ALL Friends Band au lansat o piesă nouă și...

Timișorenii de la ALL Friends Band au lansat o piesă nouă și se pregătesc pentru schimbări majore VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Una din cele mai vechi și cunoscute trupe rock de puștani din orașul nostru, All Friends Band, a lansat o piesă nouă de Ziua Îndrăgostiților, care punctează 10 ani de activitate și totodată o etapă de schimbări în evoluția formației.

„«Doar cu tine» a fost prima compoziție ALL Friends Band. Am cântat-o și cu Lukas, și cu Felix (cu care am si înregistrat, de-altfel), și cel mai recent, cu David Mihai Popa. Interesant este faptul că in fiecare combinație am interpretat altfel piesa, am schimbat ceva la ea de fiecare data, ceea ce o face si piesa noastră cea mai transformată, dar și cea mai «lucrată». La început era cântată pe chitări acustice/reci, nu exista solo/bridge.


Peste vreo patru ani, odata cu venirea lui Cătă și a lui Bogdi, respectiv Felix, piesa a căpătat o total altă formă. Am schimbat inclusiv tonalitatea, structura, aproape tot. În prezent, cu David Mihai Popa, din nou, ceva sună altfel. Poate că o vom auzi și mai schimbată în viitor, dar așa cum este înregistrată e ceva reprezentativ pentru evoluția noastră ca trupă, drumul nostru pâna aici. Credem că trebuie să evoluăm constant, să nu stăm pe loc. Acest pas este unul mare și important pentru noi. Deși ALL Friends Band a fost ceva foarte important pentru noi, trupa nu mai este aceeași, ea s-a modificat nu doar din punct de vedere al componenței, ci și ca stil, la mesaj, ca energie. Este altceva. Stay tuned and get ready!“, au transmis membrii formației.

Foto: Facebook / ALL Friends Band

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.