Timișorenii de la Funky Hats au lansat două melodii noi și susțin...

Timișorenii de la Funky Hats au lansat două melodii noi și susțin un nou concert acasă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația timișoreană Funky Hats a lansat două melodii noi

Formația timișoreană Funky Hats a lansat recent două melodii noi la piesele „Alive“ și „Vigyél el“,ambele piese fiind mixate, masterizate și înregistrate de către Lukinich Attila, la studioul DSpro. Trupa s s-a constituit în urmă cu patru ani, sub conducerea lui Zsolt Szabó și de atunci au evoluat foarte mult, grație repetițiilor și diferitelor apariții scenice. În prezent, din trupă fac parte: István Tóth chitară solo, Abigél Szabó voce, Márk Kelemen percuție, Dávid König chitară bas, respectiv Zsuzsi Fodor voce, chitară ritm.

Trupa interpretează în principal prelucrări rock, respectiv funk, dar au început deja să compună și să interpreteze și piese proprii.


Au deja câteva compoziții proprii, înregistrate și în studio și își propun să pună un accent mai mare pe acest aspect.

Anul trecut au avut ocazia să evolueze pe scena mare a Zilelor Culturii Maghiare din Timișoara, dar și-au putut etala talentul la alte manifestări, reprezentând orașul nostru în cadrul festivalului VIBE care a avut loc la Târgu Mureș, unde tinerele talente au lăsat o impresie cât se poate de pozitivă în rândul spectatorilor. La sfârșitul lunii martie a anului trecut, tănăra formație de la Şcoala de Muzică şi Arte Artsoma, formată din cursanţi înscrişi în programul „Kids In A Band“ a susținut un recital în deschiderea concertului Vița de Vie care a avut loc în Reflektor Venue, unde au beneficiat deasemenea de aplauze sincere.

Funky Hats va susține un concert în cadrul celei de-a treia ediții a evenimentului Temesvári Magyar Diákszervezet Napok, puse la cale de către Organizația Studenților Maghiari din Timișoara. Recitalul va avea loc sâmbătă 16 martie, de la ora 21.00, la Ambasada, unde alături de timișoreni vor mai cânta și 4S Street.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.