Timișorenii de la The Skywalkers au lansat o nouă melodie de pe...

Timișorenii de la The Skywalkers au lansat o nouă melodie de pe albumul de debut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Una din cele mai „fresh“ trupe din spectrul pop – rock – ului timișorean, The Skywalkers, a lansat o nouă melodie de pe albumul de debut, melodia „No Rules“.

Solista formației, Thea Marconi, a început să studieze chitara clasică la vârsta de 7 ani. În aceeași perioadă s-a alăturat Corului de copii Voces Castelli și a fost selecționată pentru Corul de copii al Operei Române din Timișoara. A cântat în opera Carmen de Bizet şi a fost fermecată de scenă, de artişti, de costume şi de tot ceea ce înseamnă un spectacol de operă. După o vreme, și-a descoperit interesul pentru muzica pop-rock. La 9 ani a susținut primul recital de patru piese, în cadrul Festivalului Plai din Timişoara, acompaniindu-se singură la chitară. Piesele le-a învăţat singură şi erau toate din repertoriul solistei Amy Macdonald. De altfel, în cadrul unei ediții a Festivalului BlajAlive, Thea Marconi a avut plăcerea de a se întâlni cu celebra artistă scoţiană.

„Trupa noastră s-a format în vara anului 2015, cu puțin timp înainte de primul nostru concert în cadrul Festivalului de Folk de la Gărâna.


Am cântat o vreme în formula de trei: eu la chitară acustică și voce, Raul Iuga la chitară electrică și Matei Marconi, fratele meu, la tobe. În formula actuală cântăm din 2016, când ni s-a alăturat, la chitară bas, Raluca Mandae. Sperăm să continuăm așa, deoarece am realizat multe lucruri frumoase împreună. Numele The Skywalkers este legat mai ales de visul nostru: acela de a face muzică bună, cu mesaj și cu o energie aparte“, spune solista trupei.

Albumul de debut al formației, „The Way I feel“, apărut anul trecut, a fost lansat printr-un concert în care alături de membrii trupei s-au aflat și câțiva invitați speciali: Răzvan Mărcuci, Vlad Cotruș (Urma), Amalia Gaiță (care a înregistrat piesa Land for mind to play alături de The Skywalkers) și MeeRah. Formația The Skywalkers va susține un concert în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Embargo Fest, care va avea loc în perioada 16-19 mai, în comuna Dudeștii Vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.