Transferuri importante la cea mai bine clasată divizionară C din Timiş. ACS...

Transferuri importante la cea mai bine clasată divizionară C din Timiş. ACS Dumbrăviţa l-a luat pe Adrian Poparadu şi mai vrea un jucător din B

0
DISTRIBUIȚI

Aflată la cinci puncte de primul loc în seria a IV-a a Ligii a III-a, nou promovata ACS Dumbrăviţa s-a întărit semnificativ în această iarnă. Ultima sosire în tabăra alb-verzilor e cea a mijlocaşului Adrian Poparadu, care a fost în prima jumătate a campionatului jucătorul lui ASU Politehnica. De asemenea sub comanda lui Sorin Bălu ar putea ajunge şi un goalkeeper cu experienţă în primele două eşaloane.

Poparadu (31 ani) s-a înţeles ieri seară oficial cu dumbrăviţenii, care l-au curtat intens în ultimele săptămâni. Experimentatul mijlocaş cu trecut atât la ACS Poli, cât şi la vechea Politehnica, a fost mai mult accidentat în toamnă şi a acceptat oferta divizionarei C.


La ACS Dumbrăviţa se pare că va avea şi un salariu superior celui avut la ASU Poli.

În această iarnă la formaţia de lângă Pădurea Verde au mai fost atraşi jucători importanţi, precum: Alexandru Birău, revenit în ţară după o aventură în Austria la Bad Hall (L6), Albert Voinea, atacant cu experienţă în ligile superioare – ultima dată la Deva (L3), precum şi fundaşul stânga de perspectivă Ionuţ Boancă (Galda, L3).

De asemenea se pare că următoarea ţintă a dumbrăviţenilor e un portar cu experienţă, posibil Mădălin Smaranda (34 ani), care s-a despărţit în această iarnă de ACS Poli.

Echipa antrenată de Sorin Bălu a efectuat în această iarnă un cantonament lângă Băile Felix. La capitolul despărţiri figurează numele lui Liuba (Ghiroda), M. Barbu, D. Casian, Ureche şi Pecarov (Fortuna).

Dumbrăviţa joacă mâine un amical cu ASU Poli şi o va întâlni sâmbătă chiar pe ACS Poli, în ultima verificare a „lanternei” B-ului înaintea restartului oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.