Trei bărbați, căutați în dosarul împușcării patronului unui schimb valutar, prinși când...

Trei bărbați, căutați în dosarul împușcării patronului unui schimb valutar, prinși când încercau să fugă din țară

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, au depistat, astăzi,  trei bărbați căutaţi de autorităţi într-un dosar de omor. Aceștia,S.B., C.M. şi V.G., cu vârste cuprinse între 28 şi 47 ani, domiciliați pe raza județelor Bacău și Vrancea, au vrut să iasă din țară într-un autoturism BMW X5, unde erau pasageri.

În momentul efectuării verificărilor, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat că pe numele celor trei persoane era emisă o alertă, având ca obiect punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către autorităţile române într-un dosar de omor.

Surse judiciare au declarat că este vorba despre presupușii criminali ai omului de afaceri găsit împușcat în mașină, în Vrancea.

Vă reamintim că un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit, vineri seara, pe marginea unui drum judeţean, împuşcat în propria maşină.


Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor.

Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost identificat de polițiștii din Vrancea, pe marginea Drumului Județean 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăști, împușcat în propria mașină.

Surse din Poliție declarau că bărbatul în vârstă de 61 de ani era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care au deschis în cauză un dosar penal pentru infracțiunea de omor, au precizat, într-un comunicat de presă, că bărbatul a fost împușcat în zona mâinii stângi, iar rana i-a provocat decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.