Un bărbat beat și fără permis de conducere a străbătut Banatul la...

Un bărbat beat și fără permis de conducere a străbătut Banatul la volanul unei mașini furate

0
DISTRIBUIȚI

Duminică, dis de dimineață, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident de circulație petrecut în județul Caraș-Severin, pe DN 6, la sensul giratoriu dintre localitățile Jupa și Caransebeș.


Incidentul nu a fost unul grav, fiind vorba despre un autoturism oprit în șanțul de la marginea șoselei, conform stiridinbanat.ro.

Polițiștii au descoperit, însă, o adevărată aventură în spatele accidentului ușor. Astfel, la volan a fost identificat un bărbat de 33 de ani, domiciliat în comuna Victor Vlad Delamarina, județul Timiș, care, din verificările efectuate, nu este posesor de permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeș, în vederea recoltării de probe biologice.

În urma verificărilor a rezultat și faptul că autoturismul aparține tatălui bărbatului care a provocat accidentul, a fost sustras și folosit fără știrea proprietarului. În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.