Un consilier local PNL a propus ca Horticultura să vândă parfumuri ca...

Un consilier local PNL a propus ca Horticultura să vândă parfumuri ca să se finanțeze. Ce sumă imensă datorează Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Momente incredibile, astăzi, la adunarea generală a acționarilor de la Horticultura SA, unde Consiliul Local Timișoara are 100%. Consilierul local independent Adrian Orza a anunțat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că societatea are de încasat de la primărie peste 4,5 milioane lei pentru lucrările efectuate.


”O sumă imensă pentru această firmă. Lipsită de resurse pentru a plăti cheltuielile curente, gen gaz, curent, etc sau pentru a achiziționa niste amărâte de cositoare de iarbă, i s-a propus de către un consilier PNL, azi în Adunarea Generală a Acționarilor, pentru a a aduce resurse la buget, să vândă…parfum”, a scris Orza. Cel care a făcut propunerea șoc este liberalul Lucian Căldăraru.

Acesta a explicat pentru PRESSALERT.ro că ”nu a fost în contextul general, a fost ca și o nișă de a atrage mai mulți bani prin prestația Horticulturei. Este dintru-un exemplu care se practică în marile orașe ale Europei, de exemplu Cracovia. Nu să cumpere, să achizioneze  Horticultura, ci să facă un contract, o alianță cu un distribuitor mare și să le vândă și banii să se încaseze după vânzare. Dacă mergeți în centrul Cracoviei nu există florărie care să nu aibă pe lângă niște buchete superbe și mici parfumuri pentru femei”.

După ce s-au amuzat de inedita propunere, consilierii locali au decis să asigure finanțarea pentru ca Horticultura să își poată cumpăra echipamentele de care are nevoie pentru a putea lucra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.