Haos din nou pe străzile din Timișoara. Taximetriștii protestează pentru a doua...

Haos din nou pe străzile din Timișoara. Taximetriștii protestează pentru a doua zi consecutiv UPDATE 1 Mesaj pentru timișoreni

3
DISTRIBUIȚI

Taximetriștii din Timișoara nu se lasă. Astăzi, vor organiza un nou protest față de transportatorii neautorizați de persoane. Mașinile de taxi sunt așteptate din nou în parcarea de lângă Stadionul “Dan Păltinișanu”, în jurul orei 10.00.

După ce se vor aduna în număr cât mai mare, taximetriștii vor pleca într-un nou marș pe străzile orașului, având și autorizație pentru organizarea lui.

De data aceasta, taximetriștii și-au propus să parcurgă următorul traseu, în coloană: B-dul Sudului – B-dul. Liviu Rebreanu – sens AEM – Iosif Bulbuca – St. O. Iosif – A. Saguna – Calea Dorobantilor – str. Spit Noi – Aleea A. Imbroane – str. Kogalniceanu – Take Ionescu – str. L. Filipescu – B-dul Revolutiei – str.


I. C. Bratianu – str. 20 Decembrie – str. Regele Ferdinand.

Protestul este planificat să aibă loc între orele 10.00 și 15.00, perioadă în care, cel mai probabil, traficul va fi dat peste cap în Timișoara.

Astfel de acțiuni de protest au avut loc, ieri, în mai multe orașe din țară, taximetriștii solicitând să se ia măsuri față de transportatorii de persoane neautorizați. În cazul în care autoritățile nu-i vor asculta, taximetriștii amenință că vor organiza un amplu miting între 27 și 28 februarie în București.

Ieri, la Timișoara au protest pe străzile orașului aproape o mie de taximetriști.

UPDATE 1 Câteva sute de taximetriști au plecat, în jurul orei 10.30, în coloană pe străzile Timișoarei, claxonând.  “Noi nu ne-am adunat aici de plăcere. Mâine, toți timișorenii pot să fie Uber. Ne pierdem toți locul de muncă. Una este să ai o profesie de taximetrist și alta este să descarci o aplicație și să te plimbi cu ea prin Timișoara. Și nu are nimeni nimic cu tine, nu ai niciun fel de obligație, nu trebuie să ai niciun statut, decât să te numeși Uber, atât ai. Noi le mulțumim autorităților de la București, ne-au transmis că până miercuri scot o ordonanță de urgență, așteptăm. Dacă nu, ne îndreptăm spre București. Am făcut un protest mai scurt, am schimbat traseul, nu vrem să deranjăm timișorenii, ne cerem scuze pentru deranjul de ieri, sperăm ca astăzi să fie cât mai mic”, ne-a declarat Tudorel Peșteleu, patronul de la Tudo Taxi, cea mai mare firmă de taxi din Timișoara.

3 COMENTARII

  1. Sa-si bage protestele undeva!! De parca traficul in Timisoara nu ar fi destul de ingreunat … mai trebuie sa pluseze si ei cu protestul lor inutil!
    Mai intai ar trebui taximetristii sa-si schimbe atitudinea si masinile de mult depasite, murdare si imputite si sa modernizeze modalitatile de plata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.