Lider USR: „Nicolae Robu este pentru Timișoara ce este Dragnea pentru România”

Lider USR: „Nicolae Robu este pentru Timișoara ce este Dragnea pentru România”

2
DISTRIBUIȚI

USR Timișoara are un nou președinte. Este vorba de Dan Reșitnec, care a vorbit, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre faptul că principalul obiectiv al mandatului său este stabilirea unui candidat la Primăria Timișoara, nu mai târziu de vara acestui an. De asemenea, noul lider al PSD Timișoara l-a comparat pe Nicolae Robu cu Liviu Dragnea și a precizat că USR nu va face alianță la nivel local cu PNL.

„Avem la ora actuală o listă scurtă de candidați robuști, iar în perioada următoare vom analiza și vom alege pe cel mai potrivit dintre ei pentru a câștiga Primăria în 2020. Încă un mandat al domnului Robu ar fi dezastruos pentru acest oraș deoarece vedem cum distruge orașul sub ochii noștri. Cândva, Timișoara era etalonul în România. Acum ne uităm cum se dezvoltă Clujul și Oradea, iar noi nu reușim să avem nici măcar contracte de curățenie sau deszăpezire. Scopul meu și al nostru aici în USR este să aducem Timișoara acolo unde îi e locul: orașul modern și civilizat al României.


Pentru a ajunge acolo, nu vom face nici o alianță la nivel local cu domnul Robu. Dumnealui este pentru Timișoara ce este Dragnea pentru România. Nu putem să ne aliem cu un om ce îi consideră „bolnavi psihic” pe timișoreni. Tocmai de aceea ne-am implicat în politică pentru ca personaje ca Robu sau Dragnea să nu ne mai conducă”, a declarat Dan Reșitnec, în cadrul conferinței de azi.

De asemenea, USR a început și pregătirea candidaților pentru consiliul local și consiliul județean. Noul lider al USR Timișoara a precizat că speră să facă o majoritate în consiliul local fără PNL și PSD.

„Un obiectiv de-al meu este ca în 2020 să reușim să facem o majoritate în Consiliul Local fără PNL și bineînțeles fără PSD. Știm cu toții că domnul Robu s-a înconjurat de oameni slab pregătiți, de oameni ajunși în poziții de decizie prin pile de partid. Obținerea unei majorități în Consiliul Local fără PNL și PSD ar fi o metodă sigură să reușim să-i înlocuim pe aceștia cu oameni competenți, adevărați profesioniști. Și nu vorbim neapărat de membri USR. Fac pe această cale și un apel la mediul civic și la experții din oraș să ni se alăture în acest demers. Timișoara merită să fie condusă profesionist, iar scopul nostru final este salvarea Timișoarei de incompetența actualei administrații. Chiar vreau să subliniez că dorim să colaborăm cu toate organizațiile civice din oraș, cu mediile profesionale și chiar și cu organizațiile politice cu o viziune compatibilă cu a noastră”, a mai afirmat Dan Reșitnec.

2 COMENTARII

  1. Acest Dan Resitnec n-are personalitate, cum nu are nici coloana vertebrala.
    E sluga ce te injunghie cum ai intors spatele.
    E cea mai buna optiune pentru functia de primar al Timisoarei: adica dauna totala. Oricum useristii nu fac altceva decat sa se planga ca niste fete batrane.
    E pentru Timisoara ceea ce e Gadea pentru Romania (din pacate nu ai cum sa-i gasesti un corespondent in politica).

  2. Acest Resitneg n-are personalitate, cum nu are nici coloana vertebrala. E doar o sluga frustrata. Candidatul perfect pentru Primaria Timisoara: pierde sigur, dupa care face plangeri ca s-au furat voturi, asa cum fac toti useristii. Se plang ca fetele batrane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.