USR Timiș, după ce Nicolae Robu i-a invitat să se înscrie în...

USR Timiș, după ce Nicolae Robu i-a invitat să se înscrie în PNL: „Știm că aveți tot mai puțini oameni de calitate în echipă”

0
DISTRIBUIȚI

După ce Nicolae Robu le-a făcut, ieri, o invitație membrilor USR Timiș de a se înscrie în PNL, reprezentanții formațiunii politice au ținut să-i dea un răspuns. Astfel, USR Timiș i-a transmis edilului că ar fi făcut această invitație pentru că ar avea tot mai puțini oameni de calitate în echipă.

„Stimate domnule primar, știm că aveți tot mai puțini oameni de calitate în echipa dumneavoastră și nu vă putem acuza pentru că doriți să faceți recrutări din rândurile USR Timiș.


Aveți mare dreptate când spuneți că există oameni extraordinari în această organizație. Dacă ați fi fost mai atent, ați fi observat că acești «oameni de calitate» s-au ferit întotdeauna să se asocieze cu PNL deoarece partidul dumneavoastră este în opoziție cu viziunea și valorile lor. USR este un partid modern, care privește spre Europa și spre viitor cu optimism. Avem ambiția de a transforma Timișul în cel mai dezvoltat județ din România, lucru despre care știm cu toții că este foarte posibil. Dumneavoastră spuneți că suntem conduși de lideri «veleitari și tupeiști». Vă invităm să citiți câteva cuvinte despre useriștii pe care îi acuzați pe nedrept”, a informat USR Timiș.

După ce au fost descriși șase dintre liderii filialei județene, USR Timiș i-a transmis primarului Timișoarei că „vă asigurăm că oricare dintre aceștia ar fi evitat dezastrele administrației dumneavoastră, precum deszăpezirea, iluminatul sau curățenia orașului. USR este singurul partid creat «de la firul ierbii», iar 99% din membrii noștri se implică pentru prima dată în politică. Misiunea noastră este să scoatem România din sărăcie și să construim împreună «o țară ca afară»”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.