Zeci de șoferi amendați pentru că au circulat cu mașinile prin Piața...

Zeci de șoferi amendați pentru că au circulat cu mașinile prin Piața Libertății FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1080333974">

Aproape 500 de șoferi s-au ales cu amenzi, anul trecut, după ce polițiștii locali i-au prins cu ajutorul camerelor de supraveghere în timp ce se plimbau cu mașinile prin Piața Libertății, pe liniile de tramvai, circulația fiind interzisă. Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, 475 de șoferi au fost depistați în această situație pe parcursul anului trecut. De asemenea, în ianuarie, alți 31 de șoferi au fost prinși de oamenii legii.

„Poliția Locală atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere din zonă și să nu pătrundă prin Piața Libertății pentru a scurta drumul pe liniile de tramvai către Piața 700, iar cei care aprovizionează unitățile comerciale din zonă să respecte procedura privind obținerea avizelor necesare circulației în zonele interzise, dar și programul prevăzut pentru astfel de activități”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Șoferii sunt avertizați că amenzile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 290 și 435 de lei și două puncte penalizare la permis.

„Polițiștii locali îi atenționează din nou pe conducătorii auto să respecte legislația deoarece prin acțiunile lor pun în pericol traficul pietonal, existând posibilitatea producerii de accidente în momentul în care trec cu autovehiculele prin zona respectivă destinată doar persoanelor care circulă pe jos”, au avertizat polițiștii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.