Zi plină la ACS Poli: S-a renunţat şi la portarul moldovean. Doi...

Zi plină la ACS Poli: S-a renunţat şi la portarul moldovean. Doi noi jucători au semnat contracte cu ultima clasată

0
DISTRIBUIȚI

Sediul clubului ACS Poli a fost aglomerat la startul săptămânii. Timişorenii au mai renunţat la un jucător dat ca şi luat în această iarnă, e vorba de goalkeeperul Cristian Avram.


In locul acestuia a fost adus Dinu Moldovan, portar crescut în Spania şi venit de la Voluntari. Totodată a semnat cu „lanterna” şi unul dintre trialiştii din ultimul joc, mijlocaşul Sorel Chemin.

Moldovan (28 ani) a fost legitimat în tur la FC Voluntari, dar nu a jucat pentru ilfoveni. Cea mai mare parte a carierei şi-a petrecut-o in liga a doua spaniolă la Ponferradina, el fiind crescut in Peninsula Iberică la Espanyol. Noul portar a semnat azi după ce s-a renunţat totodată la moldoveanul Avram, gafeur în testul cu Dumbrăviţa (scor 1-2). Acesta din urmă i-a călcat astfel pe urme lui Nedelcovici, portar anunţat iniţial sub formă de împrumut de la Astra. ACS Poli a ajuns astfel la cinci jucători prezentaţi ca şi luaţi şi la care s-a renunţat ulterior.

Dintre testaţii din jocul cu Dumbrăviţa a rămas doar camerunezul Sorel Chemin (24 ani), care a semnat şi el până in vară. Ultima dată acesta a activat la o grupare de ligă secundă din Cipru.

Octavian Drăghici şi Radu Motreanu rămâne deocamdată in stand by, cel din urmă ar putea fi împrumutat, în timp ce atacantul, care mai are contract până în vară, e dorit de Dumbrăviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.