Accident grav pe Autostrada Vestului. Un bărbat a fost spulberat de un...

Accident grav pe Autostrada Vestului. Un bărbat a fost spulberat de un TIR, încă două persoane rănite FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident rutier s-a produs în această seară pe autostrada A1, la kilometrul 484, în zona localității timișene Remetea Mare, pe sensul de mers spre Lugoj.

În accident au fost implicate un autocamion și un microbuz, ambele vehicule ajungând în afara părții carosabile în urma incidentului. „La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanțe SAJ, 12 subofițeri”, a transmis ISU Timiș.

Din nefericire, șoferul microbuzului și-a pierdut viața în urma accidentului, iar o femeie aflată de asemenea în microbuz a fost transportată de urgență la spital. Șoferul TIR-ului, cetățean polonez, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE Microbuzul era oprit pe banda de urgență după ce făcuse pană.


Bărbatul care schimba roata a fost zdrobit de TIR, care a lovit microbuzul și l-a aruncat în afara șoselei, rănind astfel femeia care se afla în autovehicul. TIR-ul s-a răsturnat pe o parte în urma coliziunii, iar șoferul polonez a fost de asemenea transportat la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.