Agent-șef adjunct din Poliția Rutieră, reținut de procurori pentru contrabandă cu țigări...

Agent-șef adjunct din Poliția Rutieră, reținut de procurori pentru contrabandă cu țigări UPDATE Polițistul a fost arestat preventiv

0
DISTRIBUIȚI

Agentul șef adjunct Sergiu Mârza, de la Poliția Rutieră Arad, a fost reținut în cursul nopții de vineri spre sâmbătă de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, fiind acuzat de contrabandă cu țigări.

Conform primelor informații, polițistul ar fi fost depistat într-o dubiță în care se aflau 220 de baxuri de țigări, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, pe care ulterior a abandonat-o. Oamenii legii au reușit să îl prindă pe Sergiu Mârza la scurt timp, polițistul fiind audiat, iar apoi reținut pentru 24 de ore.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au declarat pentru aradon.ro că polițistul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


„A fost reținut în cursul serii și astăzi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă de către colegii de la Parchet pentru contrabandă cu țigări”, a declarat procurorul Andreea Ailioaie, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Documentarea activității infracționale a fost desfășurată de polițiști din cadrul IPJ Arad, iar Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Andreea Ailioaie, a declarat că polițistul reținut pentru contrabandă cu țigări, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru contrabandă cu țigări. „A fost admisă propunerea procurorilor, astfel că a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, a afirmat Andreea Ailioaie.

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, polițistul nu are o funcție de comandă în cadrul instituției, ci un grad profesional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.