Albanez depistat cu ajutorul sistemului de supraveghere în timp ce încerca să...

Albanez depistat cu ajutorul sistemului de supraveghere în timp ce încerca să treacă frontiera pe jos

0
DISTRIBUIȚI

Un cetățean albanez a fost prins în timp ce încerca să treacă ilegal frontiera dinspre Serbia spre România, pe fâșia verde. Bărbatul a fost depistat cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune.

„În data de 02.03.2019, în jurul orei 22.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița, judeţul Timiş, au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere, în apropierea localității de frontieră Gaiu Mic, o persoană care se deplasa, pe jos, dinspre granița cu Serbia spre interiorul ţării.


Imediat, colegii noștri au declanşat o acţiune specifică, persoana în cauză fiind preluată şi condusă la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana este un cetăţean albanez, în vârstă de 34 de ani şi a declarat că a încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România deoarece dorea să ajungă într-un stat din vestul Europei şi avea interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen”, a transmis Poliția de Frontieră.

Tânărul a fost preluat de autoritățile de frontieră din statul vecin pentru continuarea cercetărilor, totodată fiind instituită măsura interzicerii intrării în țara noastră pe o perioadă de cinci ani. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.